A A+ A++

Ziemniaki, makaron lub ryż są stałymi bywalcami w naszych kuchniach. Niemal codziennie używamy ich do przygotowania obiadu. Okazuje się, że nie tylko to, co jest na talerzach, jest dobre dla naszego zdrowia. Wodę po ugotowaniu tych produktów możemy wykorzystać do stworzenia kosmetyków odżywiających włosy i skórę. Jest jedno “ale”. Najlepiej, jeśli zrezygnujesz z dodawania do niej soli.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAgnieszka Fitkau-Perepeczko na żal do TVP. Wszystko opisała w sieci
Następny artykułKaloryfer na brzuchu. “Nie wiem, dlaczego wszyscy tego nie robią”