A A+ A++

Należy pamiętać, że jedzenie nieświeżego mięsa jest bardzo niebezpieczne dla zdrowia. Znajdujące się na nim drobnoustroje (Salmonella, E. Coli, czy gronkowiec) wytwarzają toksyny, które powodują zatrucia pokarmowe, w tym wymioty, biegunkę oraz ból brzucha. W skrajnych przypadkach mogą prowadzić do śmierci.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKolizja i ruch wahadłowy w Zakopanem (zdjęcia)
Następny artykułBrak ogrzewania w szkole? Dzieci będą się uczyć zdalnie