A A+ A++

Mięso w piekarniku już dochodzi, a ziemniaki są nadal twarde? Niezapowiedziani goście nagle wpadli na obiad? Jesteś umówiony i chcesz przygotować szybki obiad? W każdej z tych sytuacji jest jeden ratunek: łyżeczka sody. Ten prosty trik sprawi, że ugotujesz ziemniaki w 10 minut! A jeśli zastosujesz jeszcze kilka innych zasad, kartofle będą gotowe jeszcze szybciej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTe rzeczy są naprawdę fascynujące LXXXII
Następny artykułIndian court sentences top Kashmiri separatist to life in prison