A A+ A++

Drugie śniadanie, deser do popołudniowej kawy albo po prostu pyszna przekąska, kiedy najdzie nas ochota na coś słodkiego. Zawsze jest dobry czas na szarlotkę, a z naszym nowym przepisem przygotujesz ją w znacznie zdrowszej i lżejszej wersji. Kasza manna sprawi, że ciasto stanie się puszyste i leciutkie, a olej rzepakowy zamiast masła zminimalizuje ilość nasyconych tłuszczy. W najnowszym odcinku Smacznego! Gosia Rudzińska pokaże, jak przygotować ten prosty wypiek krok po kroku. Zainspiruj się i upiecz naszą szarlotkę w domu. To także idealna propozycja na zbliżające się Święta Wielkanocne. Nasz jabłkowy deser zachwyci wszystkich gości.

Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.

Płatna współpraca z Polskim Stowarzyszeniem Producentów Oleju
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZobacz, co potrafi oświetlenie przy W69 [WIDEO]
Następny artykułDo Polski nielegalnie próbowali przedostać się wczoraj obywatele m.in. Indii, Pakistanu, Kuby i Etiopii