Drugie śniadanie, deser do popołudniowej kawy albo po prostu pyszna przekąska, kiedy najdzie nas ochota na coś słodkiego. Zawsze jest dobry czas na szarlotkę, a z naszym nowym przepisem przygotujesz ją w znacznie zdrowszej i lżejszej wersji. Kasza manna sprawi, że ciasto stanie się puszyste i leciutkie, a olej rzepakowy zamiast masła zminimalizuje ilość nasyconych tłuszczy. W najnowszym odcinku Smacznego! Gosia Rudzińska pokaże, jak przygotować ten prosty wypiek krok po kroku. Zainspiruj się i upiecz naszą szarlotkę w domu. To także idealna propozycja na zbliżające się Święta Wielkanocne. Nasz jabłkowy deser zachwyci wszystkich gości.
Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.
Płatna współpraca z Polskim Stowarzyszeniem Producentów Oleju
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS