A A+ A++

Wielkanoc to nie tylko mięsa i wędliny, ale przede wszystkim jajka. Zainspiruj się naszą propozycją i podaj je gościom także w wersji obiadowej! Kotleciki jajeczne to pyszne, zdrowe i sycące danie, które będzie ciekawym urozmaiceniem świątecznego stołu. Smażone na oleju rzepakowym nabiorą złocistego koloru, a nie zdominuje on smaku potrawy. Obejrzyj nowy odcinek Smacznego! i zobacz, jak zrobić to pyszne danie krok po kroku.

Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.

Partnerem jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułФедоров сказав, чи вручатимуть повістки через месенджери
Następny artykułЗагарбники за добу випустили по Херсонщині 131 снаряд, загинув цивільний