A A+ A++

Werbena cytrynowa bardzo często jest dodawana do sałatek, najlepiej zaś pasuje do sałatek owocowych. Warto dołączać ją także do sosów, gdyż werbena świetnie podkreśla ich smak. Lippia trójlistna pasuje również do ryb, zup rybnych i dań z owoców morza. Z drugiej strony, doskonale komponuje się ze słodszymi posiłkami, takimi jak puddingi, wanilia czy dżemy. Werbeną cytrynową można też ozdobić np. gotowany ryż.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWyróżnienie zadedykował rodzicom
Następny artykułDostawa towarów między oddziałem a siedzibą spółki – rozliczenie VAT