A A+ A++

Zdrowsza wersja uwielbianego przez wszystkich przysmaku kokosowego- pyszne kulki rafaello.

Składniki

  • 250 g fasoli z puszki
  • 200 g wiórków kokosowych + 100 g do obtoczenia
  • 5 łyżek miodu
  • 200 ml mleka koksowego
  • 50 g płatków kukurydzianych

Sposób przygotowania:

Do miski wkładamy odsączoną fasolę, miód, wiórki kokosowe oraz mleko kokosowe. Blendujemy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy pokruszone płatki kukurydziane. Dokładnie mieszamy. W dłoniach formujemy kulki o średnicy 3 cm, które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wkładamy do lodówki na 1 godzinę. Smacznego!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPremier: do 40 mld zł dla przedsiębiorców i kultury w Tarczy 2.0
Następny artykułOrban po spotkaniu z Morawieckim: Węgry nie przyjmą propozycji nie do przyjęcia dla Polski