A A+ A++

Zacznijmy od ryb, bo ich wędzenie jest wyjątkowo proste. Pstrągi, dzwonki karpia, flądry czy dorsze możemy wędzić przede wszystkim na gorąco. Najpierw należy je zanurzyć w zalewie. A tę przygotowujemy z wody, soli i przypraw – ziela angielskiego, czosnku, liści laurowych, ziaren pieprzu, gorczycy i kolendry. Zalewę lekko gotujemy i studzimy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMiędzyświąteczne warsztaty i animacje z MOSiR-em
Następny artykułSprawdź, jak będą kursować autobusy w święta i na przełomie roku