A A+ A++

Orientalne bułeczki gotowane na parze z mięsnym farszem to doskonały pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu. Dzięki temu w waszej kuchni nic się nie zmarnuje. Bułeczki obłędnie wyglądają i jeszcze lepiej smakują. Przepis poleca Paulina, autorka bloga “zGotowana Paula”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułProtesty pod MEN, Komendą Główną Policji, Ordo Iuris i TK. Aktywiści przykuli się do ogrodzeń
Następny artykułBloober Team jednak nie zostanie przejęte; studio kończy poszukiwania inwestorów