A A+ A++

Ma przepiękny kolor, jest aksamitna i bardzo smaczna. To smaczne smarowidło do kanapek, tortilli i naleśników. Na dodatek przepis jest banalnie prosty. Więcej pyszności znajdziecie w książce Anny Lesz “Bez marnowania. Kuchnia zero waste”.

  • 4 duże marchewki
  • 1 korzeń pietruszki
  • kawałek pora
  • kawałek selera
  • 1 puszka białej fasoli
  • 4 łyżki sera feta
  • kilka łyżek kukurydzy konserwowej
  • sól, pieprz i słodka papryka do smaku
  • Zblenduj wszystkie składniki i gotowe.

Przepis pochodzi z książki Anny Lesz “Bez marnowania. Kuchnia zero waste”

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPowiat giżycki | dzienny raport KORONAWIRUS 01.03
Następny artykułDzień Pamięci “Żołnierzy Wyklętych”. Uroczystości w całej Polsce