A A+ A++

Warsztaty z Karolem Okrasą “Gotuj z klasą – lokalne łamanie przepisów”

Julia Jarosz i Katarzyna Łomotowska – laureatki V edycji konkursu kulinarnego “Gotuj z klasą”, wzięły udział w warsztatach z mistrzem sztuki kulinarnej.

Tematem przewodnim tegorocznych warsztatów było: “Wędzenie – tradycyjny smak podlaskiej kuchni we współczesnym menu”.

Finaliści konkursu mieli okazję zadawać pytania Mistrzowi Kuchni Karolowi Okrasie podczas panelu dyskusyjnego.

Usłyszeli wiele cennych i ponadczasowych wskazówek dotyczących podejścia do pracy kucharza i ścieżki rozwoju zawodowego.

Finalnie wspólnie przygotowali polędwicę z sarny, bliny ziemniaczane z gryką i autorskie sosy na bazie ciemnego wywaru.

Jak zwykle było zupełnie magicznie i inspirująco

Dziękujemy za organizację V edycji “Gotuj z klasą” Urzędowi Marszałkowskiemu Województwa Podlaskiego

Do zobaczenia za rok!

SP Grajewo

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRuda Śląska: Okradł niewidomego. Złodziej złapany dzięki czujności sąsiadki!
Następny artykułSOHO DEVELOPMENT: Wykaz Akcjonariuszy posiadających co najmniej 5% liczby głosów na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu w dniu 26 marca 2024 r.