A A+ A++

W środę, 18 sierpnia o godz. 12 zapraszamy do sali „U św. Ducha” Biblioteki Elbląskiej na warsztaty kulinarne „Włoskie słodkie desery”, które poprowadzi szef kuchni Przemysław Zwański. Wstęp wolny.

W programie – opowieści o włoskich słodkościach oraz przygotowanie i degustacja: tiramisu, pannacotta, neapolitańska rumbaba i lemoniada.

Zadanie realizowane przy wsparciu finansowym Urzędu Miejskiego w Elblągu.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMarcin Przydacz: dzięki współpracy z sojusznikami obywatelki Polski wylatują z Afganistanu
Następny artykułZgon w budynku na Kopernika w Oleśnicy