A A+ A++

Plaża, liczne atrakcje, mile spędzony czas – oprócz stałych elementów podczas wakacji nad polskim morzem, każdy turysta chciałby dobrze zjeść. Niezależnie od miejsca wypoczynku, nieodłącznym elementem w menu każdego turysty, który spędza czas nad Bałtykiem, jest ryba – najlepiej gdyby była ona świeża (prosto z morza). Dobrze będzie, jeśli kucharz przyrządzi ją w odpowiedni sposób – tak, by w możliwie najlepszy sposób zaprezentować “smak morza”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPrzed Włókniarzem ostatni mecz w sezonie. Stawką brązowy medal PGE Ekstraligi
Następny artykułStanisław Bortkiewicz – szara eminencja z Woronicza. “W TVP zbudował własne imperium”