A A+ A++

rozwiń

Produkowany z owoców, cukru i mąki ziemniaczanej kisiel, był tani i prosty w przygotowaniu, co czyniło go idealnym rozwiązaniem na codzienny słodki przysmak. Nic dziwnego, że często obecny był na stołach – zarówno w domach, jak i na stołówkach szkolnych czy pracowniczych.

Obserwuj kanał Dziennik.pl na WhatsAppie

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBMW M5 Touring wraca do gry po 14 latach. Do trzech razy sztuka?
Następny artykułSzok! Handball JKS Jarosław wycofany z rozgrywek