A A+ A++

-Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych UZ bierze czynny udział w badaniach winogron, winorośli i wina. Stanowimy centrum badań nad żywnością, a wino tą żywnością także jest – opowiadała w naszym plenerowym studiu dr Justyna Korycka-Korwek z LOIiWA.

W ośrodku sprawdzane są takie parametry wina, jak kwasowość czy zawartość dwutlenku siarki. Więcej w całej rozmowie.

Zobacz więcej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRecenzja OnePlus Buds Pro 3. Znakomity dźwięk, dobry czas pracy, ANC, śledzenie ruchu głowy i wysoka jakość wykonania
Następny artykułRejon mostu na Batorego zalany. Łąka Prudnicka również pod wodą