Dzisiaj, 21 marca (12:27)
Rzodkiewka jest jednym z najpopularniejszych warzyw w Polsce. Jej niepowtarzalny smak i kolor sprawiają, że staje się świetnym dodatkiem do wielu dań. Dodatkowo zawiera witaminy A, C i te z grupy B oraz minerały – potas, siarkę, cynk czy fosfor. Mimo iż warzywo posiada wiele prozdrowotnych właściwości, nie wszyscy mogą je jeść. Kto powinien uważać na rzodkiewkę?
Po rzodkiewkę chętnie sięgamy przez cały rok. To świetny dodatek do kanapek, serków czy sałatek. Jest też dobrą, niskokaloryczną przekąską.
Rzodkiewki bogate są w witaminy i minerały. To przede wszy … czytaj dalej
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS