A A+ A++

Nazwa lokalu w dużej mierze zdradza już, co w nim znajdziemy. Dużą część menu stanowią właśnie pizze, burgery i pankejki. Za kartę odpowiada Bartosz Snecz Dębski, którego dania możemy znać choćby z takich restauracji jak: Pho Shop, Pawilon czy warszawskiej Pizza Boyz. Kucharz słynie z zamiłowania do azjatyckich smaków, których w KOLEKTYWIE również nie zabraknie.

Warto zacząć od…

Spośród przystawek możemy zdecydować się na załadowane frytki – klasyczne z sosem serowym lub w stylu azjatyckim ze smażonym kurczakiem lub pręgą wołową z wywaru na zupę pho. Nasz wybór może jeszcze paść na paluchy serowe, meksykańskie nachosy i skrzydełka w pikantnej glazurze.

Nie ma co się jednak oszukiwać, że gwoździem programu są pizze, burgery i pankejki. W karcie znajdziemy 12 klasycznych, włoskich placków z sosem z pomidorów san marzano oraz dziewięć bardziej odjazdowych opcji. Wśród nich np. pizza burgerowa z mięsem wołowym, bekonem i piklami. Podobnie jest w sekcji burgerów – cztery tradycyjne i siedem pojechanych. Jednym z nich może być burger w pączku z lukrem.

Pankejki na deser

Puszyste placuszki dostaniemy w pięciu odsłonach. Wszystkie z dużą ilością słodkich dodatków, polew i owoców. Okraszone czekoladą i bitą śmietaną. Na bogato.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUM Łódź: Mecz Widzewa Łódź z Ruchem Chorzów odwołany! Powodem ulewne deszcze
Następny artykułUM Łódź: Ulewa nad Łodzią. Pracownicy ZWiK pracują przy usuwaniu rozlewisk [LISTA ULIC]