A A+ A++

Pleśniak to bardo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto. Delikatne kruche ciasto przełożone powidłami z bezową pianką i kruszonką. To pewniak wśród wypieków. Przepis jest bardzo stary, warto go jednak nieco odświeżyć. Autorka bloga “Radość kipiąca uśmiechem” zdradziła, jak pleśniaka przygotowuje się u niej w domu.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSrebro w rękach naszych siatkarek
Następny artykułUniwersytet Dziecięcy UJW – ruszyła rekrutacja