A A+ A++

Przedstawiamy najlepsze kuchenne rewolucje w Łodzi. Do sprawdzenia na własnym podniebieniu.

Magda Gessler przez lata zrewolucjonizowała dziesiątki restauracji, zmieniając oblicze polskiej gastronomii jak nikt inny. Od morza po Tatry, przez metropolie po małe mieściny, restauratorzy próbują przyciągać gości informacją, że oto była, uzdrowiła, i menu sygnuje swoim nazwiskiem. To przecież największa rekomendacja. I fakt, po każdej emisji odcinka do takich lokali ustawiają się kolejki chętnych do sprawdzenia, co nowego Gessler wymyśliła, i czy aby jest tak smacznie, jak pokazują w telewizji. 

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułStypendia Wójta Gminy Szczytno rozdane.
Następny artykułII Nadwiślańskie Spotkania z Folklorem Ziemi Puławskiej już w najbliższą niedzielę!