A A+ A++

Wiele osób lubi, gdy kotlety z kurczaka są soczyste, ale nieco “płaskie”. Takie uzyskujemy właśnie z pomocą tłuczka, którego tym razem nie będziecie potrzebować. Co więcej, dzięki trikowi, który już za chwilę poznacie, wasza kuchnia nie będzie ubrudzona resztkami mięsa, które pojawia się dosłownie wszędzie, kiedy korzystamy z tłuczka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDzień Obniżania Kosztów Energii. W jaki sposób można zaoszczędzić?
Następny artykułPieskow atakuje Zachód. “Cyniczna reakcja”