A A+ A++

Przepis na tę wielobarwną kiszonkę możemy znaleźć na oficjalnej stronie prezenterki, ale Wachowicz podzieliła się nim również na swoim profilu Instagramie. “Odporność i zdrowie gwarantuje nam codzienne jedzenie kiszonek. Lato to idealny czas, by kisić nie tylko ogórki. Ja do słoi wkładam kapustę, marchewkę, kalafiora, fasolkę szparagową, brokuł, małe ostre papryczki do smaku, chrzan, czosnek, koper. Proporcje solanki to 30 g soli na litr wody. Najlepsza sól kamienna, niejodowana. Słój pięknie wygląda, jeszcze lepiej smakuje” – zachwalała swój przepis kucharka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUkrainiec usiłował ukraść ze sklepu alkohol i konserwy. Złodziej zaatakował ochroniarza
Następny artykułZaginął mieszkaniec powiatu oleśnickiego