A A+ A++

Od 24 października w całym kraju gastronomia może legalnie działać tylko na wynos lub w dostawie. Gdy tylko ogłoszono zasady, dzięki którym knajpy będą mogły funkcjonować, restauratorzy na gwałt zaczęli wprowadzać zmiany. Niestety nie obyło się bez porażek, ponieważ przeniesienie się na format dostawowy, wiąże się z kompletnie inną organizacją pracy oraz działania kuchni, z czego wynikają zmiany w menu. Tak naprawdę jest to budowanie od początku całego systemu operacyjnego restauracji.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOgraniczenia w przemieszczaniu w sylwestra. Sprawdź, co grozi za ich złamanie
Następny artykułSpotkali się na kolędowaniu w Domu Pomocy Społecznej w Rudzie Pilczyckiej [zdjęcia]