A A+ A++

Jak sprawdzić, czy kupujecie produkt dobrej jakości? Jeśli jest to udko, ćwiartka lub skrzydełko, zwróć uwagę na skórę, która owleka mięso. Nie powinna bowiem luźno wisieć. Ważny jest także jej kolor. Skóra zdrowego zwierzęcia jest równomiernie różowo-kremowa, pozbawiona widocznych, zielonych lub brązowych plam.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRaport ISW. Rosjanie przerzucają siły do obwodu donieckiego
Następny artykułDaj się uwieść „Magii Powiatu”