A A+ A++

Makaron ze szparagami w delikatnym śmietankowym sosie to klasyka gatunki. Jeśli dodacie jeszcze szynkę parmeńską, otrzymacie wyjątkową potrawę w sam raz na uroczysty obiad lub romantyczną kolację. pamiętajcie, że sezon na szparagi nie trwa długo, dlatego warto wykorzystać go najbardziej, jak tylko się da.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDera: PAD chciałby, aby w koronakryzysie rząd był stabilny
Następny artykułWypadek na ul. Kieleckiej (zdjęcia)