A A+ A++

(Reklama) Zapraszamy Państwa na kolejny odcinek z serii „Szubryt od Kuchni”, w którym słynny kucharz Mikołaj Rey wciela w życie przepisy na pyszne dania – tym razem będzie to m.in. przepis z wykorzystaniem rodzimej suski sechlońskiej.

Poniżej film z przepisem Mikołaja Reya na polędwiczkę wieprzową faszerowaną szpinakiem, żółtym serem, i śliwką suską sechlońską, oraz racuchy ziemniaczane i carpaccio z buraków:

 
Składniki: 
– polędwiczki wieprzowe „Folwark Szubryt”
– szpinak
– ser żółty
– cebula
– czosnek świeży
– śliwka „Suska sechlońska”
– pomidorki koktajlowe
– ziemniaki
– masło klarowane
– buraki czerwone
– rukola
– orzechy włoskie
– ser kozi twarogowy (lub biały)
– oliwa z oliwek
– ocet

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPiotr Adamczyk zagra w amerykańskim serialu. Dołączył do obsady “For All Mankind”
Następny artykułDlaczego g-shock? Sprawdź, co takiego jest w tej serii zegarków od Casio!