(Reklama) Zapraszamy Państwa na kolejny odcinek z serii „Szubryt od Kuchni”, w którym słynny kucharz Mikołaj Rey wciela w życie przepisy na pyszne dania – tym razem będzie to m.in. przepis z wykorzystaniem rodzimej suski sechlońskiej.
Poniżej film z przepisem Mikołaja Reya na polędwiczkę wieprzową faszerowaną szpinakiem, żółtym serem, i śliwką suską sechlońską, oraz racuchy ziemniaczane i carpaccio z buraków:
Składniki:
– polędwiczki wieprzowe „Folwark Szubryt”
– szpinak
– ser żółty
– cebula
– czosnek świeży
– śliwka „Suska sechlońska”
– pomidorki koktajlowe
– ziemniaki
– masło klarowane
– buraki czerwone
– rukola
– orzechy włoskie
– ser kozi twarogowy (lub biały)
– oliwa z oliwek
– ocet
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS