A A+ A++

Powiat Niżański wspólnie z Powiatową Stacją Sanitarno – Epidemiologiczną w Nisku organizuje szkolenie dla Kół Gospodyń Wiejskich. Tematem szkolenia będzie: „Produkcja żywności przez Koła Gospodyń Wiejskich a nadzór organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej”.

Celem szkolenia będzie przybliżenie zasad bezpiecznej produkcji żywności w celu zapobiegania występowaniu zatruć pokarmowych, będących następstwem nieprzestrzegania podstawowych zasad higieny podczas przygotowywania potraw oraz przedstawienie możliwości nadzoru nad działającymi Kołami Gospodyń Wiejskich przez organy urzędowej kontroli żywności.

Szkolenie odbędzie się dnia 11 marca o godz. 12.00 w auli Regionalnego Centrum Edukacji Zawodowej w Nisku.

Osobą do kontaktu ze strony Starostwa Powiatowego w Nisku jest Danuta Cieślak – Wydział Edukacji, Spraw Społecznych i Promocji, tel. 15 841 27 00 w. 221

Zachęcamy do wzięcia udziału w szkoleniu.

Prosimy o zgłaszanie chętnych do udziału w szkoleniu, nie więcej niż 2-3 osoby z Koła, na załączonym poniżej Formularzu zgłoszeniowym.

Formularz zgłoszeniowy – pdf

Formularz zgłoszeniowy – docx.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMyśliwy wezwał policję, powołując się na ustawę “lex Ardanowski”
Następny artykułAutobusy będą na CNG