A A+ A++

Niegdyś w zimie dostępne były tylko marchewka, burak czy kapusta, dlatego u progu wiosny odczuwaliśmy “głód świeżości i witamin”, z niecierpliwością wyczekując pojawiania się rzodkiewek czy ogórków, które o tej porze roku smakowały obłędnie. Jednak dziś możemy je kupić przez cały rok, podobnie jak pomidory, sałatę, szczypiorek albo natkę pietruszki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzpitale czekają na pielęgniarki z Ukrainy. Czy skończy się kryzys kadrowy w służbie zdrowia?
Następny artykułWykaz nieruchomości przeznaczonej do dzierżawy – ul.Zamkowa