A A+ A++

Ugotowane na twardo jajko to smaczny i przede wszystkim pożywny dodatek do kanapki czy sałatki. To też nieocenione źródło białka, witamin i składników mineralnych. Niestety, aby jajko na twardo stało się elementem posiłku, trzeba je obrać, a to nie zawsze bywa proste. Istnieją jednak różne sposoby na to, by zdecydowanie przyspieszyć i ułatwić tę denerwującą wiele osób czynność.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNapad na kuriera we Wrocławiu. Policja szuka sprawców
Następny artykułPogoda zaskoczy. Do Polski nadciąga “eksplozja ciepła”