A A+ A++

Na pomysł na biznes Paulina Zawadzka wpadła w Szwajcarii. Mieszka tam i na co dzień zajmuje się terapią behawioralną psów. – Tam to podpatrzyła, a że ja i Agnieszka zaczęłyśmy karmić psy surowym jedzeniem, to podchwyciłyśmy tę inicjatywę i zaczęłyśmy działać – mówi Magdalena Zawadzka-Schöntag, siostra Pauliny.

Trzecia w biznesie jest Agnieszka Broszkiewicz, najlepsza przyjaciółka Pauliny z dzieciństwa. – Paulina wiedziała, że wzięłam psa i karmię go surowym mięsem. Byłam zmęczona codziennym przygotowywaniem świeżych porcji. Szukałam rozwiązania, aby ktoś mi to dostarczył na gotowe. I tak się zaczęło. BARF to dieta oparta na surowym mięsie. Coraz więcej Polaków w ten sposób karmi swoje psy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWieczór filmowy w Kornicy [zdjęcia]
Następny artykułEurocash zamyka sklepy w regionie. Znamy powód