A A+ A++

W chlebaku zalegają reszki czerstwego pieczywa? Nie wyrzucaj! Możesz przygotować przepyszne zapiekanki na podwieczorek lub kolację. Na wierzchu ułóż ulubione składniki. Na wierzch solidna porcja tartego sera i do piekarnika. Zwieńczeniem domowych zapiekanek będzie doskonały aromatyczny sos. Jak go zrobić?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZiemkiewicz: Coś pękło. Mamy powody do niepokoju
Następny artykułPruszków doczeka się wodnego placu zabaw?