A A+ A++

Smaczne i szybkie kotlety z udek kurczaka, które mogą konkurować ze schabowymi. Mięso drobiowe ma mniej kalorii niż wieprzowina, jest też bardziej delikatne i soczyste. Kotlety możemy podać z ziemniaczanym puree i surówką z marchewki. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAgenci wszystkich krajów łączcie się! I domagajcie swobody podróżowania
Następny artykułSeniorzy z raciborskiej “Strzechy” wystąpili w Opawie