A A+ A++

Kapelusze smardzów, przez swój niezwykły kształt, aż się proszą, by wykorzystać je jak paprykę czyli po prostu je nadziać. Czym? To już zależy od naszej fantazji. Świetne będą farsze mięsne, ale też takie na bazie delikatnych serów, które złagodzą smak grzybów. Kapelusze możemy wypełnić nadzieniem na bazie ricotty, mozzarelli, a nawet twarożku. Wystarczy połączyć je z ulubionymi ziołami, jak pietruszka, tymianek czy bazylia, a uzyskamy niezwykły efekt. Nadziewane kapelusze najlepiej jest upiec lub udusić w naczyniu żaroodpornym.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPogoda na dziś – piątek 10.06. Ostrzeżenie drugiego stopnia przed burzami z gradem
Następny artykułNad morzem i w domu