A A+ A++

Nie każdy lubi zapach i smak wątróbki. Świetnym sposobem na to, by przekonać się do podrobów, jest przygotowanie ich w chrupiącym cieście. Doprawione plastry wątróbki usmażone w cieście z dodatkiem majonezu to prawdziwe niebo w gębie. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZnany aktor osobiście sprawdzał przepustki Covid-19 widzom w teatrze
Następny artykułPłonne nadzieje Tuska, że uda mu się przekupić Polaków paletami euro