A A+ A++

Kiedy wypalanie dobiegnie końca, ziarna umieszcza się na specjalnych tacach, ochładza się powietrzem i pozostawia do naturalnego ulotnienia dwutlenku węgla. Z gotowych można przygotować pyszną kawę, pod warunkiem że są one dobrze wypalone. Dlatego producenci, tacy jak Nespresso dbają o to, by do ich produktów trafiły ziarna z najlepszych palarni, gdzie proces ich wypalania jest ściśle kontrolowany.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJASŁO: Inspektorzy OTOZ-u odebrali właścicielom szczeniaka. Hades musi przejść dwie operacje
Następny artykułWIÓZŁ MARTWĄ KROWĘ DO UBOJNI