A A+ A++

– Gotując ryż na mleku upominam o poświęcenie temu zajęciu w fazie gotowania uwagi całkowitej. Jak zapewne bowiem większość kobiet przynajmniej raz w życiu miała okazję się przekonać – mało jest rzeczy, które tak lubią się w ciągu kilku sekund przypalać! – pisze autorka bloga “Kuchenny kredens”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Dwójka” przeszła na zdalne nauczanie. U uczennicy potwierdzono Covid-19
Następny artykułKiedy można przejść na wcześniejszą emeryturę?