A A+ A++

W ramach realizowanego w naszej szkole programu edukacyjnego „Trzymaj Formę” uczniowie z klas II a i II d przygotowywali pod kierunkiem wychowawczyń zdrowe kanapki.

Na stołach zagościły pomidorki, ogórki, sałata, rzodkiewki i inne pyszności.

Głównym celem zajęć było zwiększenie świadomości na temat zdrowego odżywiania i roli śniadania w diecie dziecka.

Uczniowie poznali zasady zdrowego odżywiania na podstawie piramidy zdrowego żywienia ze szczególnym zwróceniem uwagi na aktywność fizyczną.

SP 4 Grajewo

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW piątek konferencja o technologiach wspomagających w Centrum Kultury
Następny artykułKonferencja na temat profilaktyki raka