Przepis jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Do blendera dodaj tofu, jaja, proszek do pieczenia, odrobinę miodu oraz sok z cytryny. Dodatkowo możesz użyć budyniu waniliowego oraz mąki owsianej – jeśli nie znajdziesz jej w sklepie, równie dobrze możesz kupić zwykłe płatki owsiane, a następnie zblendować je, aż uzyskasz drobny proszek. Gdy zmiksujesz całość, dodaj utarte jabłko, które doda odrobiny słodyczy do twoich placuszków, a następnie rodzynki. Potem wymieszaj ciasto przy pomocy łyżki i możesz wlać je na patelnie. Jeżeli chodzi o sos, to jagody wystarczy jedynie podgrzać – dobry składnik broni się sam.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS