A A+ A++

Nazywam się Natalia, mam 19 lat. Pracę w kawiarni zaczęłam zaraz po maturze. Złożenie CV i rozmowa z pracodawcą zajęły 10 minut. Badania Sanepidu (chociaż nie każdy ich wymaga) wraz z lekarzem medycyny pracy to kwestia tygodnia. Na dobrą sprawę pracę w gastronomii można bez żadnego doświadczenia dostać od ręki.

Kawiarnia, w której pracowałam, mieści się w centrum Warszawy – blisko pociągów, tramwajów, a nawet pętli autobusowej. Wpadały do nas tłumy ludzi przed lub po pracy, jadących na wakacje, idących na zakupy. Nie przeraziły mnie ani te tłumy, ani nocne zmiany, ani nawet wstawanie do pracy o 3.00.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGREEN CANOE – Q&A – Najczęściej zadawane pytania
Następny artykułMagazyn „Fakty” zmienia oblicze