Nazywam się Natalia, mam 19 lat. Pracę w kawiarni zaczęłam zaraz po maturze. Złożenie CV i rozmowa z pracodawcą zajęły 10 minut. Badania Sanepidu (chociaż nie każdy ich wymaga) wraz z lekarzem medycyny pracy to kwestia tygodnia. Na dobrą sprawę pracę w gastronomii można bez żadnego doświadczenia dostać od ręki.
Kawiarnia, w której pracowałam, mieści się w centrum Warszawy – blisko pociągów, tramwajów, a nawet pętli autobusowej. Wpadały do nas tłumy ludzi przed lub po pracy, jadących na wakacje, idących na zakupy. Nie przeraziły mnie ani te tłumy, ani nocne zmiany, ani nawet wstawanie do pracy o 3.00.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS