A A+ A++

W sobotę ostatni pokaz plenerowy Mobilnej Kuchni Warsztatowej, ponownie widzimy się na pilskiej Wyspie podczas Senioraliów. Tym razem serwowane będą przysmaki z kuchni francuskiej z przepisu Szefa Kuchni Arche Hotel Piła:

  • zupa cebulowa  
  • Quiche Lorraine  

„Organizacja warsztatów edukacyjnych” będącego elementem projektu pn. „Miasto Piła z nową energią!”. Projekt finansowany jest ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPrzyjdź na Święto Ulicy Przedzamcze
Następny artykuł558 milionów dla opolskich emerytów i rencistów. Trwa wypłacanie czternastych emerytur