A A+ A++

Jaja ścieramy na tarce na grubych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Szynkę kroimy w większą kosteczkę, a szczypiorek drobno siekamy.

Na dno szerokich szklanek (5) wsypujemy po równo nasze starte jajka, następnie odsączamy groszek z zalewy i ten również dzielimy na 5 części.
Na groszku układamy szynkę pokrojoną w kosteczkę, następnie cebulę i sos przygotowany ze składników podanych powyżej.

Na sosie układamy wiórki żółtego sera i całość posypujemy szczypiorkiem. Nasza sałatka z szynką jest już gotowa!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWiosenna przerwa świąteczna w szkołach od 9 do 14 kwietnia 2020 r.
Następny artykułTrump zagroził „znacznymi” cłami na ropę