A A+ A++

Na naszych świątecznych stołach królują m.in. śledzie i sałatki. Małgorzata autorka bloga “Daylicooking”, proponuje przepis na sałatkę rybacką, czyli śledzie z kukurydzą, groszkiem i jabłkiem, z dodatkiem koperku i lekko musztardowego sosu. Ta sałatka naprawdę idealnie pasuje na wigilijny stół.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOtwarto szlak Stefana Żeromskiego w Niemojkach
Następny artykułFińscy naukowcy produkują białko z powietrza i elektryczności