A A+ A++

Szybka sałatka, idealna do obiadu. Robi się ją szybko, a jedynym wysiłkiem jest pokrojenie produktów. 

REKLAMA

Sałatka meksykańska 

Składniki: 

– por
– puszka kukurydzy
– puszka czerwonej fasoli
– puszka ananasa
– papryka
– 300 g sera.

Wykonanie:

Pora, ananasa i paprykę pokroić w kostkę i wrzucić do miski. Kukurydzę, fasolę odsączyć na sitku i dorzucić do miski.

Czas na sos. W małej misce należy wymieszać dwie łyżki majonezu i dwie łyżki jogurtu naturalnego. Dodać do niego czosnek, sól, ostrą i słodką paprykę. Wymieszać. Dodać do miski z warzywami.

Smacznego!

(orj)

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułУкраина закупит 125 тысяч тонн пшеницы или кукурузы для стран Африки
Następny artykułPoszła zrobić paznokcie. Miało być pięknie, a wyszło tak