A A+ A++

Ryż bardzo często gości w mojej kuchni ze względu na to, że jest bardzo delikatny dla układu pokarmowego. Lubię mieć dużo energii, dlatego zdecydowanie częściej sięgam po te posiłki, które tej energii mi dodają, a nie ją odbierają, jak na przykład połączenie ziemniaków z mięsem. Ryż z warzywami na ciepło przygotowuję często również na śniadanie, tę wersje można połączyć również z jajkiem na miękko i dołączyć awokado, wtedy wyczarujemy posiłek jeszcze bardziej sycący. Nie zapominajmy o świeżych zielonych dodatkach, jak na przykład pietruszka, która doda jeszcze więcej smaku, aromatu i zdrowia.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWybuch gazu w Kielcach. Dwie osoby w szpitalu
Następny artykułStawki akcyzy na paliwa silnikowe w 2020 r.