A A+ A++

Tomasz Czudowski od siedmiu lat prowadzi lokal Ale Wino. Pod koniec 2019 roku uruchomił drugą restaurację – Forty na Mokotowie. Zdążył popracować trzy miesiące, gdy przyszła pandemia, a z nią pierwszy lockdown. Lokal zamknięto do odwołania. Później przyszły wakacje, wirus przystopował, więc restauracje znów mogły działać stacjonarnie. Ale jesienią rządzący wprowadzili drugi lockdown i na siedem miesięcy zakazali gastronomii normalnie pracować. W tym czasie państwo oferowało pomoc przedsiębiorcom, ale nie każdy mógł skorzystać ze środków finansowego wsparcia dla firm.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZbrodnia doskonała? To, że nie udało się wykryć sprawcy, nie jest zasługą geniuszu mordercy
Następny artykułDziś decyzja RPP. W centrum uwagi inflacja obecna i przyszła