A A+ A++

Mięciutkie i pulchne pulpeciki z indyka mogą zagościć nawet na świątecznym stole. Mięsne kulki zanurzone w lekko pikantnym sosie z papryczkami jalapeno, marchewką oraz groszkiem świetnie smakują zarówno z ryżem, jak i kaszą kuskus. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPowołania do Rady Sportu
Następny artykułOrszak Trzech Króli w Zamościu – podajemy biogramy odtwórców