A A+ A++

Pstrąg pieczony z masłem, czosnkiem i cytryną, gotowany na parze z ziołami czy smażony w najzwyklejszej panierce z mąki to dania, które są wyjątkowe w swojej prostocie i doskonałym smaku. Ryby powinno się jadać jak najczęściej, a pstrąg daje nam nieograniczone możliwości. Moglibyśmy spokojnie dwa razy w tygodniu jadać pstrąga i przez długi okres czasu żadna potrawa nie powtórzyłaby się w naszym menu. Poniżej przedstawimy kilka pomysłów na pstrąga.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKacprzak: Prezydent Witkowski nie rozmawia z młodymi
Następny artykułPożary lasów w pobliżu elektrowni jądrowej w Czarnobylu