A A+ A++

Krem pistacjowy to nie tylko doskonały dodatek do naleśników, tostów czy gofrów. Doskonale smakuje zanurzony w mocnym espresso, uzupełniony lodami oraz spienionym mlekiem. Tak powstaje jedyna w swoim rodzaju mrożona kawa pistacjowa, którą możemy bez obaw rozkoszować się w letnie dni. Raz zaserwowana gościom stanie się przebojem każdego przyjęcia ogrodowego.

Połączenie kawy i kremu pistacjowego to rozkosz dla kubków smakowych

Połączenie kawy i kremu pistacjowego to rozkosz dla kubków smakowych123RF/PICSEL … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDziś grożą nam bardzo gwałtowne burze.
Następny artykułObchody Święta Wojska Polskiego: Pamięć o Cudzie nad Wisłą