A A+ A++

Z pewnością nie spodziewalibyście się tego składnika w przepisie na pączki. Ale to właśnie dzięki niemu pączki wyjdą wyjątkowo miękkie i pulchne. Na dodatek nie trzeba do ciasta dodawać drożdży, więc możecie zaoszczędzić sporo czasu. Ten przepis jest bardzo prosty i szybki. Nie sposób go zepsuć. Przygotujcie więc na deser delikatne i mięciutkie pączki twarogowe.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzczawno-Zdrój. 11-latka potrącona na przejściu dla pieszych
Następny artykułStarsza kobieta potrącona na przejściu dla pieszych. Jej stan jest krytyczny