A A+ A++

Naszą akcję rozpoczęliśmy w Krakowie, gdzie odwiedziliśmy cukiernię Antoniego Adamka na osiedlu Dywizjonu 303. Nadzienie pączków, które jest robione z płatków róż, uprawianych na własnej działce pana Antoniego pod Krakowem, zbierane jest codziennie o 5 rano – mówi nasz reporter.

Nasi reporterzy ruszają w teren, by odnaleźć małe, lokalne cukiernie, które znacie, kochacie i przede wszystkim polecacie.

Znasz miejsce, w którym zapach cynamonu rozchodzi się po całej ulicy? Cukiernię, która przepis na kruche ciastka przekazuje sobie z pokolenia na pokolenie? Napisz do nas, a my już zadbamy o to, by cała Polska o niej usłyszała.

>>>TUTAJ MOŻNA ZGŁASZAĆ CUKIERNIE<<<

We wskazanych przez Was lokalach nasza żółto-niebieska ekipa urządzi słodkie happy hours, podczas których jecie pączki na nasz rachunek.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJP Morgan to pierwszy bank, który wkracza w metaverse
Następny artykułW sobotę silny wiatr. Gwałtowna zmiana ciśnienia