A A+ A++

W sklepach i na bazarkach już pojawiły się szparagi. Można z nich wyczarować wiele pyszności. Szparagi nadają się do gotowania, grillowania, smażenia czy zapiekania. Na lekki wiosenny obiad lub kolację proponujemy szybką sałatkę z zielonych szparagów. Zielone szparagi są znacznie delikatniejsze od białych i nie trzeba ich nawet obierać.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzczepienia przeciw Covid-19. Wkrótce rusza rejestracja kolejnych roczników
Następny artykułWytchnienie dla opiekunów. Nowy program Powiatu Nowosolskiego